7+1 ok, amiért jó nálunk tanulni

2022.02.23. 0 comments Categories Egyéb kategória

Amikor a szülők iskolaválasztás előtt állnak leendő elsős gyermekükkel, sok szempontot kell figyelembe venniük. A közös gondolkodás, a családi megbeszélés során felsorakoznak az érvek és az ellenérvek, s papírlapon vezetik, hogy mik szólnak az adott iskola mellett, esetleg ellene.

Mi ezzel a rövid bejegyzésünkkel szeretnénk segíteni a gondolkodásban. Hoztunk 7+1 érvet, ami miatt szerintünk jó a mi intézményeinkben tanulni!

1. Minőségi oktatás

Hogy ez nem egy légből kapott sablon szöveg, azt az Oktatási Hivatal 2022. februári közleménye is bizonyította, mely szerint intézményünk - a térségben egyedüliként - szerepel a kiemelkedő teljesítményű iskolák listáján!

Részletek erről másik bejegyzésünkben: https://www.tapiorefisk.hu/iskolank-kiemelkedo-helyen-az-orszagos-rangsorban/

2. Kiváló létesítmények

A fenntartó református egyházközségnek és a helyi önkormányzatoknak köszönhetően kiemelkedő infrastrukturális lehetőségeket tudunk biztosítani a tanulóink számára. Iskoláink épületeinek kialakítása környezetbarát, részben energiatakarékos, részben megújuló energia felhasználásával működő gépészeti megoldásokat alkalmaz.

Folyamatosan karbantartott épületek és osztálytermek várják naponta a diákokat. Megfelelő méretű tornatermek és udvari sportlétesítmények, rekortán borítású sportpályák biztosítják a gyerekek számára a minőségi mozgáslehetőséget.

3. Saját busz flotta

Nem Tápiószőlősről, vagy Újszilvásról járna iskolánkba a gyermeke? Semmi gond, megoldjuk saját buszainkkal a gyermekek iskolába, majd onnan a haza szállítását. Mindezt egy jelképes összeg fejében.

4. Sportosztályok

Sok szülő és gyermek számára fontos a sportolás, a rendszeres testmozgás, az egészséges életmód. Sportosztályaink tanrendje a sportfoglalkozásokhoz igazodik, így a gyermekek a nap során a megfelelő arányokban tudnak sportolni és tanulni.

5. Nálunk minden gyerek megtanul úszni!

Az Újszilvási Tan- és Sportuszoda megnyitása lehetővé tette számunka, hogy minden diákunkat megtaníthatjuk úszni! Nem kell hangsúlyoznunk ennek fontosságát!

6. Egyházi iskola vagyunk

Gyermeke egyházi oktatásban is részesül, ahol nem csak ismeretre, de lelki ismeretre is nevelik az ifjúságot. Fontos, hogy felekezeti hovatartozásra tekintet nélkül járhat intézményeinkbe a gyermeke.

7. Kirándulások, külön programok

Igyekszünk színesíteni a gyermekek hétköznapjait az iskolákban szervezett programokkal, eseményekkel, illetve kirándulásokkal, mint amilyen többek között a síoktatás, kerékpáros túra, vagy a görkori parkban tett látogatásunk volt.

Ezekről röviden itt lehet olvasni: https://www.tapiorefisk.hu/esemenyek/

+1 “A kaja is finom!”

Ezt már Matalin Tamás 5. évfolyamos tanulónk mondta, amikor arról kérdeztük, hogy miért szeret iskolánkba járni. 🙂

A teljes videó itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=jnNGbuKuUz8

Reméljük, hogy a fenti pontok segítenek ennek a fontos döntésnek a meghozatalában. Tudjuk, hogy milyen nehéz feladat ez, hiszen a szülők legféltettebb kincséről van szó.

Amennyiben szeretné, hogy gyermeke a mi tanulónk legyen és élvezhesse a fenti előnyök mindegyikét, akkor jelentkezzen hozzánk 2022. március 10-ig a lenti linkre kattintva!

https://www.tapiorefisk.hu/jelentkezes/