Tápiószőlős-Újszilvás Református Általános Iskola és Óvoda

Tápiószőlős–Újszilvás Református Általános Iskola és Óvoda
                                              "NEM TI VÁLASZTOTTATOK ENGEM, HANEM ÉN VÁLASZTOTTALAK TITEKET..."

ski43

54 DIÁK VETT RÉSZT A SKI43 PROGRAMON

Az Újszilvási Sportiskola szervezésében 54 tápiószőlősi és újszilvási diák 7 kísérővel 2021. február 16-án az eplényi Intersport Síarénába utazott, ahol a sízés megkedveltetésére érzékenységi programon vehettek részt a SKI43 szervezőinek jóvoltából.

20210216 121247

A gyermekek utazását az iskola, a síeléshez szükséges egyéb feltételt a program gazdája ingyenesen biztosította. Az autóbuszunkat megérkezéskor hostess fogadta, aki végig segített a nap során. A gyermekek sícipőt, sílécet, fejvédőt kaptak és 10 fős csoportokban síoktató segítette őket az első lépések elsajátításában. A 70 perces oktatást követően ételt és meleg teát kaptak a szervezőktől, majd havas szabadjátékra is lehetőség volt.

A hosszú utazás ellenére a gyermekek nagyon élvezték a téli sporttal ismerkedést, és többen kérdezték: mikor lehet újra síelni? A helyszínen készült képeket elnézve biztosra veszem, hogy lesz folytatása!IMG 20210216 124508

Köszönetünket fejezzük ki a támogatott program szervezőinek és a szülőknek, akik a számukra ismeretlen sportág megismertetése érdekében biztatták gyermeküket a részvételre.

Már most várjuk a jövő téli lehetőséget!

A programról készült képek megtekinthetők ezen a linken.

Jezerniczky Attila
sportiskola szakmai vezető